Ogólnie moja historia z grami typu MMO czy FPP zaczęla się przeszlo 2 lata temu.. Pamiętacie klimat Tibi? Te moby 2D, ten świat 2D! Ach... Wstyd się trochę przyznac ale tak, gralem (niestety) w Tibie... Co prawda szybko przerzucilem sie na 3D. Najpierw Last Chaos (buee) potem Legend of Ares (w to ok 6 miesięcy) potem jeszcze w kilka innych calkiem dobrze znanych tytulów aż wkoncu trafilem na tę jedyna... World of Warcraft moim zdaniem najlepszy MMO. Jeśli jesteś po "przejściach" (w świecie MMO) polecam Ci tą grę. Jak narazie mam malutka przerwę ale grac nie skończę tak szybko. Drugą grą w jaką obecnie gram to CS. Historia jest dluuga i nudna. Powiem tyle ze spróbowalem pewnego slonecznego dnia swoich sil w CS'a (nigdy przedtem nie gralem) na turnieju. Powiem wam, że mnie wciągnelo i ''wciąga" na kilka godzin. Po tym wszystkim może wam się wydawac, że nie odchodze od kompa. W rzeczywistości jest inaczej. Zaczęla się szkola komputer odstawiamy na weekend i baj baj CS and WoW ;]
Ciekawi mnie jak to bylo z wami, w co obecnie gracie, czy również w CS'a czy WoW'a?